Ettan
En del av sla.se
Resor
Kuredu Island Resort.
Foto: Ving
Kuredu Island Resort.

Familjehotell på Maldiverna

Meeru Island Resort & Spa
Foto: Meeru Island Resort & Spa
Meeru Island Resort & Spa
Kanuhura Island Resort & Spa
Foto: Kanuhura Island Resort & Spa
Kanuhura Island Resort & Spa
Kanuhura Island Resort & Spa
Foto: Kanuhura Island Resort & Spa
Kanuhura Island Resort & Spa
Lily Beach Resort & Spa.
Foto: Lily Beach Resort & Spa
Lily Beach Resort & Spa.

Maldiverna är känd som smekmånadsresmål nr. 1 – men visste du att ö-paradiset också har fler barnvänliga hotell? Här är våra topp 4 hotell för familjer på Maldiverna.
Kuredu Island Resort
På Kuredu Island Resort & Spa, en 4-stjärnig hotell-ö, kan du bo i bungalower precis vid stranden eller i bungalows som står på pålar i det azurblå vattnet. Reglerna på ön är: "Inga skor tillåtna och njut!". Här hittar du långsträckta stränder, lekplats och barnpool och en av Maldivernas största vattensportcenter. Åk på snorklingsutflykt med barnen, eller utmana dig själv att ta dykcert mitt i paradiset. Det finns också en stor poolbar som serverar allt från tropiska drycker till pannkakor till din solstol, ett magnifikt spa och ett gym som är gratis för gästerna. Det finns också en läkare och frisör på plats, samt möjligheter till cykling, golf, paddling och fiske. Kuredu är ett avkopplande paradis där du kan ladda batterierna, samtidigt som ön har många aktiviteter för både unga och gamla. Hotellpriset inkluderar frukost och middag men vi rekommenderar att du uppgraderar till all inclusive där lunch och dryck ingår. Här kan du stanna två vuxna och två barn under 16 år i alla rumskategorier (förutom i O-villa, jacuzzi strandvilla och vattenvilla) medan barn över 12 år är tillåtna i alla rumskategorier.
Läs mer och se priser.
Meeru Island Resort & Spa
Meeru är en 4-stjärnig hotell-ö uppdelad i två delar: en för familjer med barn och en för vuxna. Precis som vid Kuredu hittar du långsträckta, barnvänliga stränder och barnpooler här. Rumskategori standardrum och strandvilla (rekommenderas) tillåter två vuxna och två barn under 12 år i samma rum. Anläggningen har 2 sötvattenpooler på stranden och en lekplats. Alla rum har även en plattskärms-TV, DVD-spelare. Det finns också ett färgstarkt undervattensliv i vattnet strax utanför stranden på ön, vilket är perfekt för småbarn som vill utforska med dykmask i grunda vatten. Priserna är inklusive alla måltider, men du kan uppgradera till all inclusive där även dryck ingår.
Läs mer och se priser här.
Kanuhura Island Resort & Spa
Detta 5-stjärniga hotell är perfekt för familjer som vill ha hög standard. Här hittar du bland annat en strandvilla på 132 kvm som är perfekta för familjer, liksom stora strandvillor som rymmer sex personer. Alla villor har en plattskärms-TV, DVD-spelare och. Kanuhura är perfekt för familjer med sina långsträckta stränder med grunt vatten samt en barnklubb, barnpool, squashbana, spelrum, vattensportscentrum, inklusive vindsurfing och vattenskidor. Barnklubben organiserar vattenaktiviteter och matlagningskurser. Hotellet har också ett spa där vuxna kan skämma bort sig om solen blir för stark. Restaurangen A Mano serverar internationella bufférätter medans restaurangen Olive Tree har pasta, grillad fisk och skaldjur. Gratis WiFi i allmänna utrymmen och i villorna efter överenskommelse.
Läs mer och se priser.
Lily Beach Resort & Spa
Det 5-stjärniga Lily Beach har vackra stränder, långgrunt vatten, barnklubb och barnpool. Dessutom kan de locka med aktiviteter som vindsurfing, paddling, katamaran-segling, snorkling, tennis, dart och biljard - helt gratis. På detta all inclusivehotell ingår mat och dryck i priset. En blandning av indiska och kinesiska rätter serveras på Tamarind Restaurant, och Wave Restaurant har färsk hummer. Lily Maa är en utomhusrestaurang med panoramautsikt över lagunen, buffé hela dagen och ett urval av över 70 viner. Det finns gratis Wi-Fi på hela hotellrummet. Det finns också ett separat dykcenter och Tamara Spa som erbjuder holistiska behandlingar i paviljonger över vattnet. Familjevillor rymmer upp till sex personer och de har ett utmärkt läge vid den bästa stranden på ön. Du kan också bo i en vattenvilla som har plats för 2 vuxna och 2 barn under 12 år.
Läs mer och se priser.
Här hittar du din resa till Maldiverna:
- Flygbiljetter
- Alla hotell på Maldiverna
- Charter- och paketresor till Maldiverna
Fler barnvänliga resor
Nina
Nina Bjordal
Reseguiden.se
Publicerad: 2017-09-17
Fler artiklar