Ettan
En del av sla.se
Resor
Lata dagar i Thailand.
Foto: iStock
Lata dagar i Thailand.

Ta en paus från vintern i Thailand

Thailand är ett favoritresmål på vintern vilket man kan förstå. Leendets land har allt du kan önska dig; massor av sol, få dagar med regn och långa vackra sandstränder på både fastlandet och på öarna.
Vintern väntar runt hörnet här hemma och med den kommer det där mörkret som omger oss. Vad passar då bättre än att beställa en resa till Thailand för att fylla på D-vitaminlagret? November till mars är härliga månader i Thailand, med varma temperaturer och få regndagar. Vad sägs om shopping i Bangkok, lata dagar på stranden på Koh Lipe eller fantastiska äventyr under vattnet på Koh Tao? Oavsett vad du väljer kommer Thailand att bjuda på varma, vackra stränder, god mat och inte minst trevliga locals som alltid har ett leende nära till hands.
Om resorna
Vi har samlat de bästa resorna från 14 januar 2017 - 10 april 2017 och sorterat dem efter stjärnor. Alla priserna gäller per person när 2 personer reser och bor tillsammans. Obs, kom ihåg att priserna på ett av vinterns mest populära resmål stiger ju närmare vintersäsongen vi kommer.
Resor med 3-stjärniga hotell i Thailand
Resor med 4-stjärniga hotell i Thailand
Resor med 5-stjärniga hotell i Thailand
Erbjudanden till Thailand
Nina
Nina Bjordal
Reseguiden.se
Publicerad: 2017-01-13
Fler artiklar