Ettan
En del av sla.se
Resor
Hanging Gardens Bali
Foto: Hanging Gardens Bali
Hanging Gardens Bali

Snooza här? Ja tack!

Bora Bora Pearl Beach Resort
Foto: Bora Bora Pearl Beach Resort
Bora Bora Pearl Beach Resort
Casa Cook, Rhodos.
Foto: Ving
Casa Cook, Rhodos.
Foto: Jetsetter
Foto: Jetsetter
Kakslauttanen Arctic Resort, Finland.
Foto: Kakslauttanen Arctic Resort
Kakslauttanen Arctic Resort, Finland.

Vissa hotell är bättre än andra. Och dessa hotellen är en upplevelse i sig!
Har du redan hittat ditt drömhotell? Om inte så kan vi hjälpa dig. You´re welcome!
Hanging Gardens Ubud, Bali
Bortgömd bland tät djungel och grönska ligger det fridfulla och lyxiga 7-stjärniga Hanging Gardens Ubud, som kommer att ge dig en "Eat Pray Love-upplevelse". Hotellet har 38 poolvillor, ett prisbelönt spa och en fantastisk retsaurant och bar. Det byggdes 2005 för att skapa något helt autentiskt i hjärtat av den balinesiska djungeln. Idag är hotellet mest känt för den unika poolen som sträcker sig in i regnskogen och ger en verkligen magisk känsla av att simma över trädtopparna. Poolen korades till "Världens bästa pool" av resemagasinet Condé Nast Traveler och ligger etta på Trip Advisors lista.
Läs mer och se priser.
Bora Bora Pearl Beach Resort, Bora Bora
Turkist vatten och vit sandstrand - Bora Bora är en drömdestination för många och är ofta förknippad med smekmånadsresor. Här lockas vi med vackra sviter och bungalows med fantastisk utsikt över Mount Otemanu. Gratis wifi, plattskärms-tv och AC ingår naturligtvis också i rummen. Välj mellan sviter med privat pool i trädgården, sviter med privata strandbubbelpooler eller bungalows över vattnet med direkt utgång till havet.
Läs mer och se priser.
Casa Cook, Rhodos
Casa Cook på Rhodos är ett hotell för lyxbohemen. En modern oas med en perfekt blandning av utsökt lyx och avkopplande bohemisk känsla som säkert kommer att falla i smak hos många. Här kan du njuta av maten gjord på lokala råvaror och det finns bra träningsmöjligheter antigen på egen hand eller i olika gruppträningsklasser. Här får du mycket lyx för pengarna då det är ett charterhotell som du bokar via Ving.
Läs mer och se priser.
Song Saa Private Island, Kambodja
Det är inte bara Maldiverna och Bora Bora som har lyxvillor på vattnet - den här avskilda ön i Kambodja kommer få dig att ville stanna för alltid. Här hittar du 27 bungalower på pälare i vattnet, allt byggt på naturliga material som bambu och återvunnet virke från gamla fiskebåtar, och villorna är möblerade med möbler gjorda av lokala hantverkare. Privat pool och soldäck med direkt utgång till havet. Hotellet har också ett buddhistiskt inspirerat spa med behandlingar som regnskog-ansiktsbehandling som utförs vid en skyddad lagun.
Läs mer och se priser.
Kakslauttanen Arctic Resort, Finland
I Finlands Lappland hittar du en igloo-by gjord av glas. Här sover du på en renfäll medans tittar rakt upp på den vackra stjärnhimmel som sprider sig över Lappland. Har du tur får du se norrskenet från sängen. Du kan också bo i timmerstugor, snö-ingloos eller sviter. Åk på husky-safari eller en ren-safari med de lokala samerna för att lära känna deras kultur. I närheten kan du också besöka tomtens hem - vinter som sommar - där han och hans små hjälpare tar emot julklappslistor och du kan njuta av kakao och pepparkakor.
Läs mer och se priser.
Erbjudanden - Lyxiga resor
Hotellerbjudanden
Nina
Nina Bjordal
Reseguiden.se
Publicerad: 2017-09-08
Fler artiklar