Ettan
En del av sla.se
Resor
Passa på att boka solresan innan de tar slut!
Foto: iStock
Passa på att boka solresan innan de tar slut!

Sista chansen till en jul i värmen

Vill du spendera din jul på en vit och solig sandstrand? Då måste skynda dig för många av resorna är slut sedan länge. Vi har samlat alla resor som finns kvar till värmen i december.
Det är många som passar på att åka bort under julhelgen. Även i år ligger de röda dagarna helt ok och du behöver inte ta ledigt allt för många dagar. Fira jul hemma och stick iväg i mellandagarna eller varför inte fira julafton i 30 graders värme? Men fundera inte allt för länge för många familjer planerar sin semester i god tid och resorna börjar ta slut.
Vinterns populäraste resmål
Kanarieöarna, Thailand och Mexiko är oerhört populära destinationer under vintern och alla tre finns med på de stora charterarrangörernas topplistor. Andra varma och populära semesterställen är till exempel Dubai, Jordanien, Kap Verde, Jamaica, Kuba och Dominikanska republiken.
Boka med uppvärmd pool
Det är inte säkert att det är varmt bara för att charterresorna går hit. Kolla därför alltid temperaturen, och känns det ostadigt kan du boka hotell med uppvärmd pool eller inomhuspool.
Jul utomlands – boka hotell med julbord
På många hotell serverar de julbord i juletider och tomten kan till och med komma på besök. Kolla vad som ingår i ditt charterpaket om du är intresserad av detta. På många hotell serveras både julbord och nyårsbuffé.
Charter till Kanarieöarna i december
Charter till Thailand i december
Charter till Mexiko i december
Charter till Karibien i december
Charter till Kuba i december
Charter till Förenade arabemiraten i december
Charter till Kap Verde i december
Charter till Maldiverna och Mauritius i december
Sista minuten i december
Erbjudanden under jul och nyår
Teresen
Terese Nilsson
Publicerad: 2016-11-16
Fler artiklar