Ettan
En del av sla.se
Resor

Simma direkt ut från ditt hotellrum

1   2   3
Klicka för att se nästa.
Foto: Ving

Ocean Beach Club på Gran Canaria.
Casa Cook – Hotell för lyxbohemen på Rhodos
En av sommarens absolut hetaste hotellnyheter är Casa Cook på Rhodos, som är ett hotell för lyxbohemen. Hotellet riktar sig till vuxna gäster som vill ha komfort och snygg design. Detta är en modern oas med en perfekt blandning av superb lyx och bohemisk känsla som garanterad kommer att tilltala många. Här kan du njuta av mat gjord på lokala råvaror, och du kan hålla dig i form med i hotellets gym, antingen själv eller på en klass. Åldersgräns är 16 år.
Ocean Beach Club på Gran Canaria
Uppskattar du design, lugn & ro och god mat? Då är detta hotellet för dig. Ocean Beach Club i Playa del Cura erbjuder lyxiga omgivningar, spa, gym och SATS klasser. Alla klasser är gratis och du kan välja allt från yoga till styrketräning. För en extra avgift kan du också boka privata PT-timmar eller PT Duo med en vän. Lyxa till det med att bo i ett rum med utsikt över trädgården eller i en Ocean Beach Club Suite där man går direkt från uteplatsen ner i poolen. Det är också skandinavisk barnklubb, gratis Wi-Fi på hela hotellet och stranden är inte långt bort. Alla barn under 12 år äter gratis.
Holiday Village, Rhodos
Du behöver verkligen inte resa till andra sidan jordklotet för att hitta ett hotell där du kan simma direkt ut från ditt hotellrum. Bara efter några timmar med flyg når du den grekiska ön Rhodos och här ligger Holiday Village i orten Kolymbia. Ett hotell som passar alla, men kanske speciellt dem som reser med barn. Välj ett rum med egen utgång till poolen, det kommer hela familjen att älska. Hit reser du med TUI.
Avra Imperial Beach Resort & Spa, Kreta
På Kretas västra del, i den lugna staden Kolymbari ligger ett hotell som är ett av de bästa på ön. Avra Imperial har allt du behöver för en underbar semester i den grekiska ö-världen och du bör naturligtvis bo i ett rum med direkt utgång till poolen från balkongen. Allt du behöver finns på hotellet, men om du vill se något mer är Kolymbari en trevlig stad med en äkta, grekiskt vardagsliv. Hit reser du med Ving.
Playitas Villas, Fuerteventura
Tillsammans med Playitas Hotel och Playitas Apart utgör Playitas Villas en populär semesterresort, Playitas Resort. På Playitas Villas bor du i moderna och fint inredda semesterbostäder med swimout pool. Hotel fokuserar på sport och motion, bara 500 meter från semesterorten Las Playitas. Hotellet har även kanarieöarnas största gym med mer än 700 kvadratmeter av utrustning för styrketräning, konditionsträning, fria vikter, löpband och personlig träning. Du kan också spela golf, tennis eller ta en cykeltur i svår terräng, eller bara slappa i hotellets nya spa Tau Spa efter en lång dag i solen. Hit reser du med Apollo.
Här hittar du sommarens drömresa:
- Alla hotell med swim out
- Alla all inclusive-hotell
- Alla vuxenhotell
- Hotell för barnfamiljer
Aktuella charterkampanjer
Stine
Stine Berg
Publicerad: 2017-05-19
Fler artiklar