Ettan
En del av sla.se
Resor
Ocean Hill.
Foto: Ving
Ocean Hill.

Lyxiga vuxenhotell på Kanarieöarna

Sentido Gran Canaria Princess.
Foto: Ving
Sentido Gran Canaria Princess.
Elba Premium Suites.
Foto: Apollo
Elba Premium Suites.
Sunprime Atlantic View.
Foto: Ving
Sunprime Atlantic View.
Design Hotel R2 Bahia Playa.
Foto: Apollo
Design Hotel R2 Bahia Playa.

Romantisk charter för två i vinter

Lyxa till det – med lite extra lugn och ro. Reser du utan barn kan det vara trevligt att välja ett vuxenhotell och på Kanarieöarna finns det många. Här får du sex romantiska charterhotell anpassade för vuxna så att du kan njuta ordentligt på vinterns solsemester.
Det finns många hotell anpassade för dig som reser utan barn i charterarrangörernas utbud. Kanske passar det dig perfekt när målet för semestern är en charter med extra mycket lugn och ro. Här tipsar vi om sex lyxiga vuxenhotell på Kanarieöarna, alla med minst fyra stjärnor och mycket avkoppling.
Ocean Hill, Gran Canaria
Hotellet blev totalrenoverad vintern 2016, och här bor du i lugna omgivningar med utsikt över havet. Med gångavstånd till den fina Amadoresstranden är detta en riktig hotellpärla!
SENTIDO Gran Canaria Princess, Gran Canaria
Modernt hotell som passar bäst för vuxna gäster, och ligger centralt i Playa del Inglés. Hotellet har flera restauranger och barer, och på kvällen är det shower ich levande musik.
Elba Premium Suites, Lanzarote
Som gäst på detta hotellet har du även tillgång till poolområdet på Elba Lanzarote Royal Village Resort som har flera pooler och en poolbar. Det finns även ett Thalasso-spa, gratis wifi i de gemensamma utrymmen och ett digitalt bibliotek. Hotellet har en egen buss service till Playa Dorada-stranden.
Sunprime Atlantic View, Gran Canaria
Här bor du på Vings mest populära golfhotell på Gran Canaria med kort väg till flera av öns golfbanor. I hotellets restaurang äter du god mat med de bästa vinerna att välja på. Hotellet har ett eget spa och du kan träna både yoga och vattenaerobic. Älskar du att bada? Boka ett rum med pivat utgång till poolen.
Designhotel R2 Bahia Playa & Spa, Fuerteventura
På Designhotel R2 Bahia Playa & Spa i Tarajalejo kan du ta det lugnt i poolen, njuta av en spabehandling eller ta n promenad längs med strandpromenaden. Unna dig gärna en superiorsuite i den bortgömda Romantic Fantasia-delen.
Lyx på Kanarieöarna
Charter till Puerto de Mogán
Gran Canaria, Spanien
6 217 kr
Charter till Caleta de Fuste
Fuerteventura, Spanien
6 300 kr
Charter till Playa del Ingles
Gran Canaria, Spanien
6 431 kr
Charter till Meloneras
Gran Canaria, Spanien
6 498 kr
Erbjudanden Kanarieöarna
Teresen
Terese Nilsson
Publicerad: 2017-02-05
Fler artiklar