Ettan
En del av sla.se
Resor
Foto: iStock

Budgethotell i New York

Blue Moon Boutique Hotel
Foto: Blue Moon Boutique Hotel
Blue Moon Boutique Hotel
Fine og moderne rom på Pod 51.
Foto: Pod 51.
Fine og moderne rom på Pod 51.
Kul sovesal på The Bowery House.
Foto: The Bowery House
Kul sovesal på The Bowery House.
Captains Cabin på The Jane.
Foto: The Jane
Captains Cabin på The Jane.
Royal Park Hotel and Hostel
Foto: Royal Park Hotel and Hostel
Royal Park Hotel and Hostel

Planerar du att resa till New York? Då har du säkert upptäckt hur dyrt det är att bo på hotell. Vi har funnit 7 hotell som inte kostar skjortan att bo på.
Det kostar att bo på hotell i New York och ett standard hotell kostar från 1500kr per natt. Om du undviker att resa den dyraste perioden på året som är hösten, så är det mer möjligt att finna ett hotell till rimligt pris. Här har vi samlat 7 hotell på Manhattan till rimliga priser i jämförelse till resten av New York.
Blue Moon Boutique Hotel
Detta är det prisbelönta botique-hotellet som ligger på Lower East Side och passar perfekt för dig som gillar när det är en hemtrevlig känsla tillsammans med komfort och historia.
Här finns 22 trevlig rum - alla uppkallade efter legender sedan 1920 och 1930-talet. Flera av rummen har också balkong med vacker utsikt. Rummen har också en egen kontorsplats och gratis wi-fi.
Pris från 1250 kronor per natt.
Pod 51
Runt hörnet från Time Square ligger detta populär hotellet som har små men extremt praktiska och fina rum. Här kan du välja allt mellan singelrum till sovsalar eller studios som är som en liten lägenhet.
Här har alla rum gratis wi-fi, iphone-dock, safe, AC. hårfönar och strykbräda. De största rummen har också privat bad/toalett, de minsta rummen i sovsal har tillgång till gemensamt toalett/bad.
Hotellets egna burgarerestaurang Pop@Pod serverar gourmetburgare från klockan 11 till 02 och kaféet har öppet från tidig morgon till sen kväll. Hotellets egna takterrass är en perfekt plats att hänga på en varm sommardag för att bara sola eller ta en drink i baren.
Pris från ca.1460 kronor per natt.
The Bowery House
Ett hotell som blev hem för soldater som kom hem till USA efter Andra Världskriget, har nu blivit ett hotell men också ett museum, mitt i populära Soho. Här har man sparat de finaste detaljerna från 1940-talet men samtidigt renoverat på en vackert sätt så att de blivit ett av de mest populära hotellen i budgetklassen. Här bor du antingen i dubbelrum, singelrum eller sovsalar med fyra eller fler sängplatser. Alla rum har delat bad och toalett och de håller en hög standard med golvvärme, inredning med marmor och regnskogsduschar.
I hotellets "Living room" kan du slappa och läsa eller handla i den lilla butiken som säljer snacks, toalettsaker, dricka eller bara se på tv. Hotellet har även en häftig takterass, egen bar och restaurang.
Pris från 1200 kronor per natt.
The Jane
Det fantastiska läget och precis vid Meatpacking District gör The Jane till ett otroligt populärt hotell och det är svårt att få tag i rum. Fast att det är ett budgethotell så håller det jätte hög standard och faciliteterna är många. Det blev byggt i början på 1900-talet som ett hem för sjömän och idag kallas rummen för hyttor. De minsta har endast en enkelsäng medans kaptenens hytt har både dubbelsängar och privat toalett/bad. Det finns också rum med våningssängar för upp till tio personer. När du bor här har du tillgång till wi-fi, kaféet Cafe Gitane med sina berömda avocado-mackor och gott kaffe, gratis lånecyklar och kabel-tv.
Pris från ca. 1145 kronor per natt.
Broadway Hotel and Hostel
Detta hotellet ligger på Upper West Side med kort avstånd till den vackra och kända Central Park samt attraktioner som Rockefeller Center och Broadway. Hotellet har 120 rum med AC, gratis wi-fi, kabel-TV och daglig städning. Välj mellan att bo i gemensamt rum med våningsängar upp till 6 personer med delat badrum eller boka ett eget rum med privat badrum för upp till 2 personer. I lobbyn finner du en mysig brasa och tunnelbanan är endast två kvarter bort.
Pris från ca 1236 kronor per natt.
Royal Park Hotel and Hostel
Precis vid Central Park på Upper West Side ligger detta budgethotellet med 60 charmerande och nyrenoverade rum.
Hotellet inkluderar AC, daglig städning samt gratis wi-fi. Hotellet har bra deals och grupprabatter. Här kan du välja att bo på fina, privata rum med delat rum med gemensamt badrum.
Pris från ca.1300 kronor per natt.
The Hotel 91
Hotel 91 är ett budgethotell som ligger centralt i East Village, inte långt ifrån Brooklyn Bridge.
Här finner du enkla och tjusiga rum med gratis wi-fi, tv, dusch och bad. Härfrån har du enkel tillgång till områden som China town, Little Italy, Downtown NYC och SoHo.
Pris från 1300 kronor per natt.
Erbjudanden New York
Hotell i New York
Flyg till New York
Stockholmfr. 2 522 kr
Köpenhamnfr. 2 622 kr
Göteborgfr. 2 775 kr
Oslofr. 3 133 kr
Luleåfr. 5 488 kr
Stine
Stine Berg
Publicerad: 2017-05-10
Fler artiklar