Ettan
En del av sla.se
Resor
Sunwing Arguineguín Seafront, Arguineguín
Foto: Ving
Sunwing Arguineguín Seafront, Arguineguín

Barnfamiljens favorithotell på Gran Canaria

Sunconnect Servatur Puerto Azul.
Foto: Ving
Sunconnect Servatur Puerto Azul.
TUI Family Life Playa Feliz.
Foto: TUI
TUI Family Life Playa Feliz.
Parque Cristobal.
Foto: Apollo
Parque Cristobal.
Bull Hotel Dorado Beach & Spa.
Foto: Ving
Bull Hotel Dorado Beach & Spa.
Lopesan Baobab Resort.
Foto: Solresor
Lopesan Baobab Resort.
Charter till Gran Canaria
Charter till Puerto Rico
Gran Canaria, Spanien
2 832 kr
Charter till Puerto Rico
Gran Canaria, Spanien
3 053 kr
Charter till Playa del Ingles
Gran Canaria, Spanien
3 061 kr
Charter till Playa del Ingles
Gran Canaria, Spanien
3 095 kr
Charter till Las Palmas
Gran Canaria, Spanien
3 145 kr
Charter till San Agustin
Gran Canaria, Spanien
3 162 kr
Charter till Puerto Rico
Gran Canaria, Spanien
3 207 kr

6 barnvänliga hotell till vinterns charterresa

Planerar du en familjesemester på Gran Canaria så vill du antagligen ha ett charterhotell med plaskvänlig pool, barnvänlig miljö och roliga aktiviteter för hela familjen. Vi har valt ut sex hotell som passar barnfamiljer extra bra.
Du som reser med barn har oftast lite andra krav. Hotellet ska ha barnpool och då gärna med spännande vattenrutschkanor, många barnvänliga aktiviteter som barnklubb, lekplats och underhållning som gör hela familjen glad. För många är själva boendet viktigast, vissa vill ha stora och rymliga familjerum med allt inkluderat i priset, andra föredrar lägenhet med möjlighet till att laga egen mat. Här har vi valt ut sex barnvänliga hotell på Gran Canaria.
Sunwing Arguineguín Seafront, Arguineguín
I 2016 vann Sunwing Arguineguin "Stora Barnsemesterpriset" för bästa familjehotell på Gran Canaria. Här har barnen kul i den skandinaviska barnklubben tillsammans med Lollo & Bernie. Hotellet har fyra stjärnor og är ett modernt familjehotell med ett riktigt najs poolområde med en stor pool för hela familjen och en separat babypool i skuggan, kvällshower og spa för de vuxna. Det finns även ett bra gym där du kan träna med instruktörer utbildade av SATS ELIXIA. På vinterhalvåret är poolen uppvärmd. Är ni en stor familj kan ni välja att bo i en Big Family-lägenhet med plats för upptill sex personer. Från hotellet är det kort väg till stranden och centrum, det finns gratis wifi på hela hotellet och alla barn under 12 år äter gratis. Det går även att lägga till så att man har all inclusive. Hotellet ligger cirka 500 meter från den lilla semesterorten Arguineguin där det finns et helt okej urval av restauranger och butiker.
Sunconnect Servatur Puerto Azul, Puerto Rico
På det trestjärniga all inclusive-hotellet i Puerto Rico bor familjer i rymliga lägenheter, med en vacker vy över havet. Poolområdet passar hela familjen bra och har både barnpool och separat del för endast vuxna. Föredrar du sand mellan tårna så ligger det en lång sandstrand i närheten. Barnen kan vara med i barnklubb med skandinavisktalande personal och det finns lekplats och många andra roliga aktiviteter. Är du en familj som ständigt är uppkopplad så passar hotellet dig perfekt, här finns nämligen en mängd interaktiva lösningar för information och underhållning, fritt wifi, och bland annat internetlounge för tonåringar och bar med många laddningsmöjligheter.
TUI Family Life Playa Feliz, Bahia Feliz
Det här fyrstjärniga hotellet är en del av TUI Family Life Playa Feliz och ligger precis vid stranden i solsäkra och barnvänliga Bahia Feliz. Du bor i moderna och välutrusatde lägenheter i tvåvåningshus med balkong eller markterrass. Poolområdet är stort med massor av vattenaktiviteter, separat barnpool och liten vattenrutschkana. För de minsta familjemedlemmarna finns barnklubb, simskola och en spännande lekplats. På kvällen kan hela familjen ta del av shower med skandinaviska artister. Du kan laga maten på egen hand eller köpa till all inclusive för en mer bekväm semester.
Parque Cristobal, Playa del Ingles
Det här fyrstjärniga bungalowhotellet är ett av de mest populära i Playa del Ingles. Vid de två poolområdena trivs hela familjen riktigt bra och en av poolerna har ett litet vattenland för de minsta barnen. Är du mer sugen på stranden så ligger den tio minuter bort med hotellets egen buss. Familjen kan ta del av både dag- och kvällsaktiviteter som hotellets personal ordnar. Vill du uppleva lite mer av orten så ligger hotellet dessutom på gångavstånd till både restauranger och butiker. Är du intresserad av en mer bekväm semester så går det att boka till all inclusive i priset.
Bull Hotel Dorado Beach & Spa, Arguineguin
Är du ute efter ett prisvärt men populärt hotell i Arguineguin kan du välja det här fyrstjärniga lägenhetshotellet. Du bor barnvänligt riktigt centralt, men samtidigt nära en badvik med stenstrand. Lägenheterna har pentry och enklare köksutrustning och du kan välja en med plats för upp till sex personer. Vid det fina poolområdet trivs stora som små bra och där finns både pool, barnpool och en avkopplande jacuzzi. Hotellet erbjuder dessutom aktiviteter för hela familjen, som gym och spa för de vuxna och lekplats, lekrum och spelrum för barnen. Du kan lägga till all inclusive mot tillägg.
Lopesan Baobab Resort, Meloneras
På det här femstjärniga hotellet bor du lyxigt och modernt i en afrikainspirerad miljö i Meloneras. Familjerummen är välutrustade och rymliga med balkong eller terrass. Poolutbudet är enormt och familjen kan välja mellan åtta uppvärmda pooler i många olika formationer med broar och spännande vattenfall. När du är hungrig kan du äta på någon av de två bufférestaurangerna eller smaka på mat från Afrika eller Medelhavet på à la carterestaurangerna. Vill du ta en promenad så ligger både strand och centrum några hundra meter från hotellet.
Teresen
Terese Nilsson
Publicerad: 2017-01-11
Barnvänliga erbjudanden till Gran Canaria
Fler artiklar