Ettan
En del av sla.se
Resor
Foto: iStock

5 barnvänliga hotell på Kanarieöarna

Sunwing i Arguineguín är ett mycket bra och barnvänligt hotell.
Foto: Ving
Sunwing i Arguineguín är ett mycket bra och barnvänligt hotell.
Prisbelönta Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa.
Foto: Ving
Prisbelönta Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa.
Flamingo Beach Resort på Lanzarote.
Foto: TUI
Flamingo Beach Resort på Lanzarote.
Bo på familjevänliga Tres Vidas på Gran Canaria.
Foto: TUI
Bo på familjevänliga Tres Vidas på Gran Canaria.
Elba Sara är ett familjehotell på Fuerteventura.
Foto: Apollo
Elba Sara är ett familjehotell på Fuerteventura.

Det är trevligt att åka på semester med hela familjen. För att göra även de minsta nöjda måste det finnas barnpool, barnvänliga aktiviteter och en miljö anpassad för de med lek i benen. Här tipsar vi om fem barnvänliga hotell som passar för dig som reser med barn.
Kanarieöarna är vinterns mest populära resmål och garanterar både sol och värme för dig och familjen. Reser du med barn är ett barnvänligt hotell en fördel. Är barnen glada får ni en bättre semester! Här är fem barnvänliga hotell vi gillar lite extra på Kanarieöarna.
1. Sunwing Arguineguín Seafront på Gran Canaria
Förra året vann Sunwing Arguineguín Seafront Stora Barnsemesterpriset för bästa familjehotell på Gran Canaria. Här får barnen leka av sig i skandinavisk barnklubb och busa med maskotarna Lollo & Bernie. Det är en modern familjeanläggning med vackert poolområde för hela familjen, kvällsshower och spa om så vill för föräldrarna. Vintertid är poolen uppvärmd. Välj att till exempel bo i en Big Family-lägenhet som har plats för upp till sex personer. I sommar kan du bo i Happy Baby-lägenhet, anpassat för de allra minsta barnen. Det är nära till både stranden och centrum. Res hit med Ving.
2. Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa
Ta med familjen till prisbelönta Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa. Det finns skandinavisk barnklubb och möjlighet att busa med maskotarna Lollo & Bernie. Föräldrar kan passa på att njuta lite extra med en skön spabehandling. Alla lägenheter är rymliga, ljusa och utrustade med allt en barnfamilj behöver. De största familjelägenheterna har plats för upp till sex personer. Vid poolområdet finns det pool för både barn och vuxna. Under vintern är poolen dessutom behagligt uppvärmd. På kvällen är det underhållning för hela familjen. Hotellet ligger nära stranden och shoppingcentret runt hörnet. Res hit med Ving.
3. Flamingo Beach Resort på Lanzarote
Precis vid en sandstrand i Playa Blanca på Lanzarote ligger familjefavoriten Flamingo Beach Resort. Det är ett av TUI's Blue Village-hotell med något för alla åldrar. Barnen kan stoja i barnklubb eller vid den stora klätterställningen. Det finns flera poolområden med uppvärmd pool. Även inomhuspool, jacuzzi och härliga spabehandlingar. Är familjen stor finns det lägenheter med plats för upp till åtta personer. Boka med all inclusive eller halvpension. Res hit med TUI.
4. Family Life Tres Vidas på Gran Canaria
Family Life Tres Vidas är ett av TUI's familjevänliga Blue Village-hotell på Gran Canaria. Barnen kan vara med i barnklubb, lära sig simma eller leka på lekplatsen. Poolområdet är stort med barnpool med rutschkana och babypool med soltak. För föräldrarna finns det jacuzzi, bastu och spa. Välj bland många restauranger eller laga maten själv. Här finns det designlägenheter för upp till sex personer. Alla lägenheter har genomtänkta funktioner för att sätta familjens semester i fokus. Det går även att boka lägenhet med direktutgång till egen pool som delas med tre andra lägenheter.
Res hit med TUI.
5. Elba Sara på Fuerteventura
Elba Sara är ett fräscht och uppskattat familjehotell på Fuerteventura. För barnen finns det lekplats, barnpool minigolf och barnklubb. Poolområdet är trevlig och en av poolerna är uppvärmd under vintern. Hotellet erbjuder jacuzzi, gym och bordtennis för den som känner för det. I närheten ligger öns bästa golfbanor. Det är även nära till stranden. Det finns både dubbelrum och juniorsvit för 2-4 personer varav 1-2 barn. Halvpension ingår i priset. Res hit med Apollo.
Prisvärda charter till Kanarieöarna
Erbjudanden - Res med barn
Paulina
Paulina Orell
Publicerad: 2016-11-14
Fler artiklar